LEPOTNI STUDIO lona

Lepotni studio LONA

Lepotni studio LONA je prostor, kjer za vaše nohte, trepalnice, ličenje in obrvi poskrbimo specializirani stilisti.

. Poslanstvo našega salona je, da znanja, ki smo jih pridobili z dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izpopolnjevanjem, preko naših izobraževanj prenašamo na vas, obenem pa v našem salonu ponujamo celostne storitve urejanja vaših nohtov, trepalnic, ličenja in obrvi. Naše znanje z veseljem delimo z vami.

INTENZIVNI TEČAJ

Ponudba za intenzivni tečaj laminiranja trepalnic, laminiranja obrvi, barvanja in uporaba vitamin lash boxa. Tiste, ki želite resnično kvalitetno in profesionalno opravljati storitev laminiranja trepalnic in laminiranja obrvi, ste prisrčno vabljene na moje tečaje. Od vas pričakujem, da profesionalno in odgovorno opravljate storitev tudi v vaših salonih.

Več

PERMANENTNO LAKIRANJE SHELLAC

Profesionalna linija CND Shellac, je zelo prijazna do naših nohtov. Z njihovimi hranilnimi proizvodi, vam uredimo obnohtno kožico, noht oblikujemo in pripravimo. Ne pilimo nohtne plošče!! Saj ima CND Shellac posebno tehnologijo, ki ne vsebuje gela! Zato se Base Coat (podlak) veže na keratin nohta, (ki pa ga s piljenjem odstranimo), zato ne pilimo nohtne plošče, temveč jo samo razmastimo s posebno tekočino.

Več

LAMINIRANJE TREPALNIC

Laminiranje trepalnic z Vitamin Lash botox. Za postopek se uporablja 4 vrste losijonov, brez nanosa umetnih trepalnic. Rezultat je izjemna ukrivljenost naravnih trepalnic in brezhibna urejenost trepalnic 24 ur na dan, pomaga ojačati naravne trepalnice, po laminiranju dobijo trepalnice izrazit lok,…

Več

LAMINIRANJE OBRVI

Laminacija obrvi je kot nalašč za trmaste, štrleče, valovito ali naprej-rastoče obrvi.

Pri tem postopku so obrvi “utesnjene”, oblikovane, valovi odstranjeni in vrzeli skrite. Da ne bo pomote, obrvi niso prilepljene na čelo, zato jih je še vedno potrebno vsakodnevno počesat, lahko tudi z voski,geli ki so primerni za to. https://www.lepotnistudio-lona.si/product/inspiration-mazilo-za-trepalnice-obrvi-in-%e2%80%8b%e2%80%8bustnice/

Več