LEPOTNI STUDIO LONA

Lepotni studio LONA

Lepotni studio LONA je prostor, kjer poskrbimo za vas, specializirani stilisti. V našem salonu ponujamo celostne storitve urejanja vaših nohtov, trepalnic, ličenja in obrvi.

 Poslanstvo našega salona pa je, da znanja, ki smo jih pridobili z dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izpopolnjevanjem, preko naših izobraževanj prenašamo na vas.  Naše znanje z veseljem delimo z vami.

INTENZIVNI TEČAJI

Ponudbe za intenzivne tečaje laminiranja trepalnic, laminiranja obrvi, barvanja in uporaba vitamin lash boxa, podaljševanja trepalnic, ahitektura obrvi s kano,.. Tiste, ki želite kvalitetno in profesionalno opravljati katerokoli storitev od zgoraj naštetih, ste prisrčno vabljene na moje tečaje. Od vas pričakujem, da profesionalno in odgovorno opravljate storitev tudi v vaših salonih.

Zakaj tečaj opravljati ravno pri nas?

Kot izvajalka tovrstnih tečajev z licenco, moram tudi sama znanje nenehno nadgrajevati, da lahko dosedanjim tečajnicam nudim podporo in pomoč. Da je temu resnično tako dokazujejo številna vrhunska priznanja, ki sem jih prejela na mednarodnih tekmovanjih (podaljševanje trepalnic; 1. mesto v tehniki klasika Zagreb in Dunaj, 2. mesto volumen tehnika Dunaj, Zagreb 2018 keratinsko vihanja in laminiranje trepalnic 1. mesto). Sodelovala sem tudi na mednarodnih konferencah, organizirala mastercass, pisala članke za kozmetične revije,…

Predajanje znanja naprej Vam, je moje poslanstvo, ki ga opravljam z dušo in telesom.

PERMANENTNO LAKIRANJE SHELLAC

Profesionalna linija CND Shellac, je zelo prijazna do naših nohtov. Z njihovimi hranilnimi proizvodi, vam uredimo obnohtno kožico, noht oblikujemo in pripravimo. Ne pilimo nohtne plošče!! Saj ima CND Shellac posebno tehnologijo, ki ne vsebuje gela! Zato se Base Coat (podlak) veže na keratin nohta, (ki pa ga s piljenjem odstranimo), zato ne pilimo nohtne plošče, temveč jo samo razmastimo s posebno tekočino.

LAMINIRANJE TREPALNIC

Laminiranje trepalnic z Vitamin Lash botox. Za postopek se uporablja 4 vrste losijonov, brez nanosa umetnih trepalnic. Rezultat je izjemna ukrivljenost naravnih trepalnic in brezhibna urejenost trepalnic 24 ur na dan, pomaga ojačati naravne trepalnice, po laminiranju dobijo trepalnice izrazit lok,…

LAMINIRANJE OBRVI

Laminacija obrvi je kot nalašč za trmaste, štrleče, valovito ali naprej-rastoče obrvi.

Pri tem postopku so obrvi “utesnjene”, oblikovane, valovi odstranjeni in vrzeli skrite. Da ne bo pomote, obrvi niso prilepljene na čelo, zato jih je še vedno potrebno vsakodnevno počesat, lahko tudi z voski ali geli, ki so primerni za to. 

PODALJŠEVANJE TREPALNIC

Glede na trenutno stanje modne in kozmetične industrije je podaljševanje trepalnic trenutno eden najbolj priljubljenih kozmetičnih tretmajev, ki se danes izvajajo na ženskih trepalnicah. Veliko žensk po vsem svetu se sooča s težavami s svojimi slabo oblikovanimi in razpršenimi trepalnicami (prekratke, pretanke ali premalo volumne).

Podaljševanje trepalnic nudi popolno rešitev za te izzive za ženske, saj lahko postopek simulira dolge, lepo polne trepalnice že po dveh urah tretmaja in jim daje želeno krivuljo. Pri Noble Lashes ima profesionalne podaljške trepalnic za prodajo, skupaj s široko paleto pripomočkov za podaljševanje trepalnic, ki jih stilisti uporabljamo med podaljševanjem.