LEPOTNI STUDIO

 

Lepotni studio LONA

Lepotni studio LONA je prostor, kjer za vaše nohte, trepalnice, ličenje in obrvi poskrbimo specializirani stilisti.

. Poslanstvo našega salona je, da znanja, ki smo jih pridobili z dolgoletnimi izkušnjami in nenehnim izpopolnjevanjem, preko naših izobraževanj prenašamo na vas, obenem pa v našem salonu ponujamo celostne storitve urejanja vaših nohtov, trepalnic, ličenja in obrvi. Naše znanje z veseljem delimo z vami.

INTENZIVNI TEČAJ

Ponudba za intenzivni tečaj laminiranja trepalnic, laminiranja obrvi, barvanja in uporaba vitamin lash boxa. Tiste, ki želite resnično kvalitetno in profesionalno opravljati storitev laminiranja trepalnic in laminiranja obrvi, ste prisrčno vabljene na moje tečaje. Od vas pričakujem, da profesionalno in odgovorno opravljate storitev tudi v vaših salonih.

Več

PERMANENTNO LAKIRANJE SHELLAC

Je zelo prijazno do naših nohtov. Uredimo obnohtno kožico, noht oblikujemo in pripravimo. Ne pilimo nohtne plošče!! Saj ima CND Shellac posebno tehnologijo in ne vsebuje gela! Zato se Base Coat (podlak) veže na keratin nohta, (ki pa ga s piljenjem odstranimo), zato ne pilimo nohtne plošče, temveč jo samo razmastimo s posebno tekočino. 

Več

LAMINIRANJE TREPALNIC

Laminiranje trepalnic z Vitamin Lash B. Za postopek se uporablja 4 vrste losijonov, brez nanosa umetnih trepalnic. Rezultat je izjemna ukrivljenost naravnih trepalnic in brezhibna urejenost trepalnic 24 ur na dan, pomaga ojačati naravne trepalnice, po laminiranju dobijo trepalnice izrazit lok,…

Več

LAMINIRANJE OBRVI

Laminacija obrvi je kot nalašč za trmaste, štrleče, valovito ali naprej-rastoče obrvi.

Pri tem postopku so obrvi “utesnjene”, oblikovane, valovi odstranjeni in vrzeli skrite. Prav tako ima enak učinek kot laminiranje trepalnic.

Več