Keratinsko vihanje in laminiranje trepalnic

Vsi so že slišali za trajno za vaše lase, toda ali ste vedeli, da se lahko “trajna” tudi trepalnice? Trajnanje trepalnic, znano tudi kot dviganje trepalnic, je neverjetno učinkovit način za doseganje polnejših in daljših trepalnic brez uporabe umetnih trepalnic. To je res dobra možnost za veliko ljudi, ki ne želijo vsak dan porabiti veliko časa za ličenje ali nošenje umetnih trepalnic. S tem enim postopkom imate lahko daljše, dvignjene in zavihane trepalnice do 6 tednov!

Kaj je keratinsko vihanje ali lash llift trepalnic?

Keratinsko vihanje trepalnic ali lash lift trepalnic je, kjer vsako trepalnico obdelate tako, da jo premažete, da stoji bolj naravnost in višje, da dobite učinek daljših in polnejših trepalnic. Je zelo hiter in neboleč način za doseganje trajnega učinka. Kar je super pri trajnici trepalnic, je to, da je primerna tudi za tiste, ki imate kratke in ravne trepalnice, ki jim pred tem ni uspelo doseči polnega videza. Če keratinsko vihanje trepalnic kombinirate z barvanjem trepalnic, lahko dosežete učinek umetnih trepalnic, ki so obstojne do 6 tednov!

Popoln privihek z dvigom trepalnic

Ali iščete tisti sanjski, lutkasti videz trepalnic z elegantno privihanimi trepalnicami? Vam zjutraj primanjkuje časa in bi radi odkorakali skozi vrata v najlepši podobi? Potem bi lahko bil dvig trepalnic prava stvar, s katero bi vaša igra s trepalnicami postala prava! V Lepotnem studiu Lona imamo celotno paleto izdelkov My Lamination, za dviganje trepalnic. Včasih je nekoliko zmedeno vedeti, kaj je trajna trepalnica in kaj dvig trepalnic. Niso tako različni; gre le za to, da dviganje trepalnic uporablja nekoliko novejše ustvarjene tehnike za dvigovanje in odpiranje videza vaših trepalnic. Bodite prepričani, da lahko z obema pristopoma dosežete popoln privihek na svojih trepalnicah, ki ste ga iskali.

Ali je varno, da si sami naredite trajne trepalnice?

Če se želite počutiti udobno, zakaj ne bi obiskali enega od številnih čudovitih salonov za trepalnice, ki ponujamo to storitev! Jaz osebno ne priporočam, da to delate sami doma. Prepustite se My Lamination stilistom, da to opravijo strokovno. 

Ali se splača dvigniti trepalnice?

Mnogi ljudje nam postavljajo to vprašanje, ali se splača dvigniti trepalnice ali ne. Resnica je, da je odvisno od vaših želja. Če ste tip osebe, ki se redno naliči in ste navajeni na nanašanje umetnih trepalnic, ko želijo to dodatno spodbudo, potem vztrajajte pri rutini, zaradi katere se počutite najbolje. Če vam je ljubši pristop minimalnega ličenja in ste zjutraj pogosto v stiski s časom, potem je enourna ura za dviganje trepalnic morda le vstopnica, da se boste v vsakdanjem življenju počutili malce wow. Ne glede na razlog, da se odločite za dviganje trepalnic, boste presenečeni, kako hitro spremeni videz vaših trepalnic.

Ali lahko nosite maskaro z dvigom trepalnic?

Če želite imeti še večji vau efekt, potem zagotovo lahko nosite maskaro z keratinskim vihanjem trepalnic. Pomembno je, da počakate 24 ur, preden karkoli nanesete na trepalnice. Enako 24-urno pravilo velja tudi za tuširanje. Trepalnice naj bodo lepe in suhe ter proč od vsega, kar bi lahko zmanjšalo efekt. Po tem obdobju lahko svoje trepalnice negujete kot prej. Če želite povečati volumen in dodati maskaro, izvolite! Če želite dati vse od sebe in nositi tudi par umetnih trepalnic, potem vas nič ne ustavi! Cilj dviga trepalnic je, da vaše oči bolj izstopajo v vsakdanjem življenju, vendar si lahko še vedno privoščite sijaj, ko se vam zahoče!

Za nadaljno nego na domu, pa vam priporočam Peno za čiščenje in Vitamin lashserum home.